Uw gegevens ophalen

Nieuwe bestuurder

Onze huidige bestuurder Ton Ringersma gaat medio 2019 met pensioen en om die reden kijken we uit naar kandidaten voor deze functie. We zoeken iemand die net als wij trots is op het werk dat we doen. Die voldoening haalt uit onze volkshuisvestelijke prestaties. Een man of vrouw die waardengericht en driedimensionaal stuurt op HET, IK en WIJ. Iemand die oprecht geïnteresseerd is in de ander, helder communiceert én goed luistert en van nature oog heeft voor de kwetsbare doelgroep. 

Wil je meer weten? Lees dan hier de volledige vacaturetekst en hier het functieprofiel. 

De bestuurder is eindverantwoordelijk voor het realiseren van de strategische opgave, welke de komende jaren vooral gericht is op huurders-(belanghouders)participatie, samen-leven, de vastgoed- en energietransitie en een moderne bedrijfsvoering. In ons ondernemingsplan lees je hierover meer. 

In het voorjaar van 2018 hebben we met alle medewerkers interactieve groepsgesprekken gevoerd over onze ambities en ondernemingswaarden; de kern en het 'waarom' van ons werk. Deze hebben geleid tot een ambitiekaart en een cultuurkaart

Heb je vragen aan ons over deze vacature? Stuur dan een mail naar met je contactgegevens naar selectiebestuurder@stadlander.nl. Je wordt dan teruggebeld door de voorzitter van de selectiecommissie.

Ben jij de daadkrachtige en inspirerende visionair die wij zoeken? En wil je richting geven aan onze innovatieve en maatschappelijk betrokken organisatie? Laat ons dan weten hoe je denkt het verschil te kunnen maken. Stuur je motivatiebrief en cv zo snel mogelijk, maar uiterlijk 18 september a.s. naar selectiebestuurder@stadlander.nl t.a.v. de selectiecommissie.

De gesprekken hebben we gepland op vrijdagmiddag 5 oktober (eerste gesprek) en vrijdagmiddag 26 oktober (tweede gesprek).

We gaan vanzelfsprekend vertrouwelijk met je gegevens om.