Uw gegevens ophalen

Twee onderhoudsprojecten in één straat in Fort-Zeekant

In Fort-Zeekant wordt hard gewerkt. Niet alleen op het Scheldebalkon, waar 124 woningen tegen de vlakte gaan. Ook elders in de wijk investeert Stadlander in een prettige woonomgeving.

Dat is nog het beste te zien in de Frederik Hendrikstraat, waar twee onderhoudsprojecten samenkomen in één straat. Aan de even zijde worden de woningen grondig gerenoveerd door het aanbrengen van een hele reeks energiebesparende maatregelen. De woningen met de oneven nummers ondergaan op hetzelfde moment een schilderbeurt.

Beide projecten lopen al wat langer door in de wijk Fort-Zeekant. De schilders begonnen in de omgeving van de Jan de Wittstraat en kwamen via het Emmaplein uit in de Frederik Hendrikstraat. Afgelopen zomer startte Stadlander ook met de renovatie van in totaal 100 woningen in de Prinses Beatrixlaan, Prinses Irenestraat, Prinses Margrietstraat en Frederik Hendrikstraat.

Deze woningen worden energiezuinig gemaakt. Dat zorgt voor meer wooncomfort en lagere woonlasten voor onze huurders. Maar ook de schilderswerkzaamheden dragen hun steentje bij aan het behoud van kwaliteit van onze woningen. Zo blijft het nu en in de toekomst aangenaam wonen in Fort-Zeekant.