Uw gegevens ophalen

Duurzaamheid

Ambitieus in duurzaamheid
Duurzaamheid staat bij ons hoog op de agenda. We hebben dan ook ambitieuze doelstellingen voor de komende jaren. Maar ook nu al merken onze huurders de voordelen van onze energiebesparende oplossingen op hun energierekening. Door het voordelig aanbieden van zonnepanelen bijvoorbeeld of het installeren van besparende HR-ketels.

Woningverbetering
Zoals gezegd, zijn we ambitieus in onze doelstellingen. Voor 2018 willen we op ons totale woningbezit maar liefst 20% besparen op de energiekosten. Dat doel willen we bereiken door voortdurend te investeren in woningverbeteringen. Enkel glas wordt vervangen door HR++ isolatieglas. Oude cv-ketels maken plaats voor nieuwe energiezuinige HR-ketels. En als het nodig is, worden daken, vloeren en gevels extra geïsoleerd.

Energieprestatie
Al onze huurwoningen hebben inmiddels een energielabel. Dit label geeft de energieprestatie van een woning aan. De komende jaren worden de eisen voor nieuwbouw steeds strenger. Het streven is dat nieuwe woningen rond 2020 geheel voorzien in de eigen energiebehoefte. We maken daarom gebruik van de meest innovatieve technieken om deze doelstelling te halen.

Lage energierekening
Om van duurzaamheid een succes te maken, moet iedereen een topprestatie leveren. Wijzelf, in de eerste plaats, maar ook onze partners bij het realiseren van bouwprojecten. En natuurlijk u als huurder. Kijk  op Meer Met Minder Energie. Dit is de kortste weg naar een lage energierekening. Met tips om veel energie te besparen, zonder in te leveren op gemak en wooncomfort.     

Zonnepanelen
Onze huurders kunnen bij ons voordelig A-kwaliteit zonnepanelen laten installeren op hun woning. Dat is niet alleen milieuvriendelijk, de panelen leveren ook een flinke besparing op. Tot wel enkele honderden euro’s per jaar. Ook particuliere huisbezitters bieden we de mogelijkheid om via ons zonnepanelen aan te schaffen. Alle informatie daarover vindt u hier.

Huurders van Stadlander kunnen zonnepanelen direct aanvragen via Mijn Stadlander

Hoe kan ik als niet-huurder toch zonnepanelen van Stadlander aanschaffen?
De aanschaf en installatie voor particuliere huisbezitters loopt via door ons erkende installatiebedrijven in de regio. We werken nauw met hen samen en hebben vooraf duidelijke afspraken gemaakt. De leveringsvoorwaarden en prijzen zijn daardoor overal hetzelfde. Afspraken over aantallen, type, kleur, vermogen, montage etc. maakt u met het installatiebedrijf. 

Zeg ook ja tegen zonne-energie via Stadlander en neem rechtstreeks contact op met een van onze partners:

P. Jansen Installatietechniek b.v. in Bergen op Zoom, tel. 0164 - 23 65 27
Installatiebedrijf Van de Velde Yerseke B.V. in Yerseke, tel. 0113 - 57 21 20
Delta Techniek in Sint Philipsland, tel. 0167 - 57 72 77  

Nultredenwoningen
Iedereen wil zo lang mogelijk in haar of zijn vertrouwde omgeving blijven wonen. Zelfstandig als het kan. Met hulp van familie, buren en de thuiszorg als het nodig is. Stadlander ziet die behoefte en houdt daar rekening mee bij het ontwikkelen van haar plannen. Wij bouwen dan ook uitsluitend nultredenwoningen met een goede energiekwaliteit. In zo'n nultredenwoning zijn woonkamer, keuken, sanitaire groep en minimaal één slaapkamer zonder traplopen bereikbaar.