Uw gegevens ophalen

SamenDoen: samen sparen, samen doen

SamenDoen(in het verleden onder de naam positoos) is het sociale spaarsysteem van Stadlander. Spaarders verzamelen SamenDoen-punten voor zichzelf waarmee ze bij lokale winkeliers kunnen betalen. Tegelijkertijd sparen ze ook voor een lokaal, maatschappelijk doel dat zij zelf uitkiezen. Samen sparen, samen doen. Daar draait het bij SamenDoen allemaal om.

SamenDoen (positoos)

Met SamenDoen kun je snel en eenvoudig honderden euro’s per jaar bij elkaar sparen via aangesloten winkeliers in ons werkgebied. Bij elke aankoop wordt gratis een aantal SamenDoen-punten bijgeschreven op de SamenDoen-pas. Elke SamenDoen-punt is 1 cent waard. Zestig procent van alle gespaarde punten zijn voor de spaarders. Hier kunnen zij bij de aangesloten winkeliers mee betalen. Met de overige SamenDoen-punten steunen zij een lokaal, maatschappelijk doel dat ze zelf hebben uitgekozen. 

Daarom SamenDoen!
Via SamenDoen willen we meer mensen stimuleren om oog te hebben voor hun omgeving; dat iedereen meedoet in de samenleving, actief betrokken raakt bij de eigen buurt en bij de zorg voor elkaar. Daarom kan iedereen – ook niet-Stadlanders - sparen voor een lokaal doel dat hen raakt. 

Stimuleer de lokale economie
SamenDoen staat ook voor mensen met elkaar in contact brengen, betrokkenheid creëren bij lokale initiatieven en er samen de schouders onder zetten. Maar ook: de waardering van de spaarder als klant en het stimuleren van de lokale economie. Daarom maken winkeliers, wij als Stadlander en al die andere maatschappelijke partners het mogelijk om SamenDoen-punten te sparen.