Uw gegevens ophalen

Zoek op project

Groenzicht, Bergen op Zoom (Gageldonk-West)

Groenzicht, Bergen op Zoom (Gageldonk-West)

In de wijk Gageldonk-West werken de gemeente en Stadlander samen aan de stedelijke vernieuwing van de wijk. Nabij het Piuspark zijn aan de Lorkstraat en de Plataanstraat de verouderde woningen gesloopt om plaats te maken voor 39 moderne grondgeboden woningen. De ruime eengezinswoningen zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor jong en oud. Ze zijn bovendien levensloopbestendig en zeer energiezuinig uitgevoerd, waardoor de energielasten erg laag zijn. Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet te ver te lopen, want aan het Piusplein om de hoek vindt u alle winkels die u nodig heeft.

Guido Gezellelaan, Bergen op Zoom (Warande)

Guido Gezellelaan, Bergen op Zoom (Warande)

Ter hoogte van De Abraham de Haanstraat tussen de Guido Gezellelaan en het Groene Gordijn verrijzen twee karakteristieke nieuwe appartementengebouwen in een groene setting. Samen met BAM Woningbouw realiseert Stadlander op de sinds 2008 braakliggende locatie 83 nieuwbouw woningen. De woongebouwen worden ingepast in een groen en glooiend landschap, aansluitend op het naastgelegen park Groene Gordijn en met verwijzing naar de bos- en heide gebieden in de omgeving.

Hof van Asselbergs, Bergen op Zoom (Centrum)

Hof van Asselbergs, Bergen op Zoom (Centrum)

Het nieuwbouwproject Hof van Asselbergs wordt ontwikkeld in het hart van Bergen op Zoom, tegenover het NS-station. Het voormalige terrein van de BBA busremise en het achtergelegen sportterrein zal worden omgetoverd in een modern woonpark. Het complex krijgt een aantrekkelijke uitstraling, welke aansluit bij de historische omgeving met een moderne detaillering. De woningen en appartementen kennen ruime plattegronden met alle comfort en een tuin, terras of balkon. Alle woningen worden voorzien van een individuele (fietsen)berging.

Vier-Meistraat, Sint-Maartensdijk

Vier-Meistraat, Sint-Maartensdijk

Verschillende partijen, waaronder Stadlander en de gemeente Tholen, werken aan een stedenbouwkundigplan om van Sint-Maartensdijk-West weer een gevarieerde en duurzame woonwijk te maken. We kijken daarbij niet alleen naar het invullen van de lege plekken met sociale huurwoningen, maar ook naar de realisatie van koopwoningen, de verbetering van de woonomgeving en de leefbaarheid in de wijk. Met de inbreiding krijgt de Smalstad een nieuwe impuls waar de bewoners van Sint-Maartensdijk al geruime tijd naar uitkijken. De partijen verwachten daar binnen afzienbare tijd samen mee naar buiten te kunnen treden. Vooruitlopend op dit gezamenlijke integrale plan is Stadlander inmiddels gestart met de grondwerkzaamheden voor de bouw van vijftien nieuw sociale huurwoningen in de Vier-Meistraat.

Volgende