Uw gegevens ophalen

Zoek op project

Hof van Asselbergs, Bergen op Zoom (Centrum)

Hof van Asselbergs, Bergen op Zoom (Centrum)

Het nieuwbouwproject Hof van Asselbergs wordt ontwikkeld in het hart van Bergen op Zoom, tegenover het NS-station. Het voormalige terrein van de BBA busremise en het achtergelegen sportterrein zal worden omgetoverd in een modern woonpark. Het complex krijgt een aantrekkelijke uitstraling, welke aansluit bij de historische omgeving met een moderne detaillering. De woningen en appartementen kennen ruime plattegronden met alle comfort en een tuin, terras of balkon. Alle woningen worden voorzien van een individuele (fietsen)berging.

Nachtegaal, Halsteren (Vogelenzang)

Nachtegaal, Halsteren (Vogelenzang)

Het nieuwbouwproject Nachtegaal maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling Vogelenzang. Daarbij werken Stadlander, de gemeente Bergen op Zoom en PLUS Vastgoed samen aan een levendig dorpshart voor Halsteren. Samen werken zij aan een gebied waar het prettig wonen, winkelen en ontmoeten is. Het appartementencomplex Nachtegaal vormt samen met de levensloopbestendige woningen aan Het Lindeke de eerste nieuwbouw in het gebied. Het zijn tevens de eerste Nul-op-de-Meter (NOM)-appartementen in Halsteren.

Jacoba van Beierenstraat, Sint Maartensdijk (West)

Jacoba van Beierenstraat, Sint Maartensdijk (West)

Met de realisatie van nieuwe woningen aan de Jacoba van Beierenstraat, zijn Stadlander en de gemeente Tholen begonnen met de volgende fase van de gezamenlijke vernieuwing van de wijk Sint-Maartensdijk-West. Gedateerde woningen maken plaats voor het wooncomfort van nu en voor de toekomst. Met name op het gebied van levensloopbestendigheid en energiezuinigheid. Aan de Jacoba van Beierenstraat verrijzen 8 levensloopbestendige Nul-op-de-Meter eengezinswoningen van het bouwconcept MorgenWonen van bouwpartner Volker Wessels.

Schimmelpennincklaan en Van Slingelandtlaan, Bergen op Zoom (Fort-Zeekant)

Schimmelpennincklaan en Van Slingelandtlaan, Bergen op Zoom (Fort-Zeekant)

Met de realisatie van nieuwe woningen aan de Schimmelpennincklaan en Van Slingelandtlaan, zijn Stadlander en de gemeente Bergen op Zoom begonnen met de volgende fase van de gezamenlijke stedelijke vernieuwing van de wijk. Gedateerde woningen maken plaats voor het wooncomfort van nu en voor de toekomst. Met name op het gebied van levensloopbestendigheid en energiezuinigheid. Aan de Schimmelpennincklaan verrijzen 10 levensloopbestendige Nul-op-de-Meter eengezinswoningen en aan de Van Slingelandltaan nog eens 4 Nul-op-de-Meter eengezinswoningen van het bouwconcept MorgenWonen van bouwpartner Volker Wessels.

Volgende