Uw gegevens ophalen

Stadlanders nieuwbouwprojecten

Vestetuin nieuwe fase, Tholen

Blok 7 Veste tuin Stadlander 2017.jpg

Vestetuin is een samenwerking tussen Bouwfonds Ontwikkeling, gemeente Tholen en Stadlander. Het plan wordt in meerdere fases ontwikkeld en aannemersbedrijf Van Agtmaal realiseert in opdracht van Stadlander Vestetuin nieuwe fase. Het project bestaat uit 11 grondgebonden, levensloopbestendige, nul op de meter (NOM) woningen in Tholen-Stad.

Gereed                    begin 2018

Huur of koop          huur in de sociale sector

Woningsoort          levensloopbestendige nul-op-de-meter eengezinswoningen

Aantal woningen   11 grondgebonden woningen

Beschikbaarheid    alle woningen zijn inmiddels verhuurd

Dit is wonen in Vestetuin fase 2
-       Nultredenwoning met 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond
-       Optimaal gebruik van materiaal en installaties
-       Rustig gelegen met diverse winkelgelegenheden in de omgeving

Ligging                 
De nieuwe wijk Vestetuin ligt direct tegen de oude zeedijk, waar je een prachtig uitzicht hebt over de jachthaven. In de wijk Vestetuin komen ca. 116 woningen en 46 appartementen. De wijk is volop in aanbouw met schitterende huizen, gebouwd in een heel aantrekkelijke stijl, stuk voor stuk ontworpen met oog voor detail. 
Het woningaanbod is heel gevarieerd. Zo vind je in Vestetuin herenhuizen, patiowoningen, levensloopbestendige woningen en appartementen, maar ook starterswoningen. De woningen in Vestetuin komen gelegen in een groen en grotendeels autovrij gebied.

De woningen
Bouwpartner Van Agtmaal bouwt hier voor Stadlander 11 levensloopbestendige woningen. De woningen voldoen aan de eisen die de woonconsument tegenwoordig stelt en er wordt volop geïnvesteerd in duurzaamheid en energiebesparende maatregelen.

In totaal zullen er tien 1-laags woningen met kap en één 2-laags hoekwoning met kap worden gebouwd. Bij twee woningen wordt aan de voorzijde ook een veranda/ overkapping gerealiseerd. De eerste verdieping zal worden voorzien van twee slaapkamers en de hoekwoning zelfs van drie slaapkamers. De hoekwoning zal daarnaast ook nog worden voorzien van een grote zolderverdieping. Hier is de mogelijkheid om een 5e slaapkamer te realiseren.  Op deze manier is deze woning geschikt voor grotere gezinnen. Parkeervoorzieningen zijn opgenomen in het openbaar gebied en zijn gelegen in een parkeerterrein achter de woningen.

Duurzaamheid
Alle woningen worden uitgevoerd als nul-op-de-meter woningen.  Het geheim van deze energiezuinige woningen zit hem in het optimaal gebruik van materiaal en installaties. Zo wekken de zonnepanelen op het dak voldoende energie op om zelf te kunnen voorzien in de energiebehoefte. Daarnaast zijn de woningen goed geïsoleerd.
Voor deze duurzaamheidsmaatregel is er een extra investering gedaan en daarom betalen de huurders naast de reguliere huur een Energie Prestatie Vergoeding. De woningen hebben geen gasaansluiting.

Daarnaast worden alle huurwoningen in Vestetuin gebouwd volgens het nultredenprincipe. Dit betekent dat uw slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer gelijkvloers zijn, dus zonder drempels of andere belemmeringen. Zo kunt u hier nog jaren met plezier wonen, ook als u ouder wordt.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie? Klik hier om de brochure te openen.