Uw gegevens ophalen

Stadlanders nieuwbouwprojecten

Stadlander investeert in toekomstbestendige wijken en dorpen en vernieuwing van haar woningen. We zijn daarom actief betrokken bij (duurzame) nieuwbouwprojecten in de regio. Naast de bestaande huurwoningen en koopwoningen kunt u zich bij ons inschrijven voor een van onze nieuwbouwwoningen. Hier vindt u een overzicht van de projecten die momenteel in aanbouw zijn en die voor de toekomst op de planning staan.

Wilt u zich inschrijven op een van de nieuwbouwwoningen of meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact op met zuidwestwonen.nl.

Hof van Asselbergs, Bergen op Zoom (Centrum)

Hof van Asselbergs, Bergen op Zoom (Centrum)

Het nieuwbouwproject Hof van Asselbergs wordt ontwikkeld in het hart van Bergen op Zoom, tegenover het NS-station. Het voormalige terrein van de BBA busremise en het achtergelegen sportterrein zal worden omgetoverd in een modern woonpark. Het complex krijgt een aantrekkelijke uitstraling, welke aansluit bij de historische omgeving met een moderne detaillering. De woningen en appartementen kennen ruime plattegronden met alle comfort en een tuin, terras of balkon. Alle woningen worden voorzien van een individuele (fietsen)berging.

Vier-Meistraat, Sint-Maartensdijk

Vier-Meistraat, Sint-Maartensdijk

Verschillende partijen, waaronder Stadlander en de gemeente Tholen, werken aan een stedenbouwkundigplan om van Sint-Maartensdijk-West weer een gevarieerde en duurzame woonwijk te maken. We kijken daarbij niet alleen naar het invullen van de lege plekken met sociale huurwoningen, maar ook naar de realisatie van koopwoningen, de verbetering van de woonomgeving en de leefbaarheid in de wijk. Met de inbreiding krijgt de Smalstad een nieuwe impuls waar de bewoners van Sint-Maartensdijk al geruime tijd naar uitkijken. De partijen verwachten daar binnen afzienbare tijd samen mee naar buiten te kunnen treden. Vooruitlopend op dit gezamenlijke integrale plan is Stadlander inmiddels gestart met de grondwerkzaamheden voor de bouw van vijftien nieuw sociale huurwoningen in de Vier-Meistraat.

Volgende