Uw gegevens ophalen

Het woningaanbod van Stadlander

Woningcorporaties zoals Stadlander zorgen voor goede en betaalbare huurwoningen voor iedereen die daar zelf (financieel) niet in kan voorzien. Anders dan een vastgoedbelegger, die met de verhuur van woningen gewoon geld moet verdienen voor bijvoorbeeld een verzekeraar of pensioenfonds, biedt Stadlander haar sociale huurders iedere maand opnieuw een 'korting' op de huurprijs (Mijn Stadlander/Huurgegevens 'uw voordeel'). Ook huishoudens met bescheiden middeninkomens die zich geen dure huur- of koopwoning kunnen veroorloven, kunnen bij Stadlander terecht. In een animatiefilmpje laat Stadlander u graag zien hoe wij samen met anderen werken aan prettige wijken en buurten. 

Woningcorporaties moeten bij het toewijzen van sociale huurwoningen voldoen aan de nieuwe passendheidsnorm. U vindt de woning die bij u past via www.zuidwestwonen.nl.

Passend toewijzen & Zuidwestwonen.nl

Passend toewijzen
De overheid heeft besloten dat met ingang van 2016 het inkomen, de leeftijd en de huishoudgrootte bepalen op welke sociale huurwoningen woningzoekenden mogen reageren. Dit wordt ‘passend toewijzen’ genoemd. Met passend toewijzen wil de overheid voorkomen dat huishoudens met de laagste inkomens in te dure woningen terecht komen en dat er te veel geld naar de huurtoeslag gaat. Het overzicht treft u aan in de huurinkomenstabel.

Zuidwestwonen.nl
Stadlander en diverse andere woningcorporaties in Zeeland en West-Brabant bieden dagelijks hun woningaanbod aan via Zuidwestwonen.nl. Als woningzoekende hoeft u zich slechts op een website in te schrijven. Ook uw inschrijving voor een van onze nieuwbouwprojecten en garages regelt u hier. Een actief woningzoekende in West-Brabant en Tholen vindt gemiddeld binnen negen maanden via www.zuidwestwonen.nl een woning die bij hem of haar past (2016).

Lees meer