Uw gegevens ophalen

Nieuws

Doe-Centrum bouwt in Borgvliet verder aan ‘iets moois’

BERGEN OP ZOOM – “Wat een feest om hier te mogen zijn”, glundert wethouder Yvonne Kammeijer bij de officiële heropening van het Doe-Centrum. Na de gedwongen verhuizing uit het voormalige schoolgebouw aan het Zilverschoonplein heeft het centrum inmiddels zijn plek gevonden op de nieuwe locatie in wijkgebouw Antonius Abt in het hart van de wijk Nieuw-Borgvliet. Tijdens een grootse opening keken buurtbewoners en belangstellenden hun ogen uit bij wat het Doe-Centrum allemaal te bieden heeft.

Foodfest wijk Fort-Zeekant voor herhaling vatbaar

BERGEN OP ZOOM - Aan het foodfest in de Bergse wijk Fort-Zeekant, dat gistermiddag in de Amalia-speeltuin aan de Ploegstraat werd gehouden, is heel wat werk vooraf gegaan. ,,We hebben nauw samengewerkt met Wijzijn Bergen op Zoom", vertelt Jeffrey Verweij van de F!tfabriek. ,,Wat je hier ziet is het werk van Feysal Bendahman van de F!tfabriek en van Charazad Atrad van Wijzijn Bergen op Zoom. Zij hebben alle voorstellen verzameld en uitgewerkt."

Gageldonk-West, wijk in vernieuwing

BERGEN OP ZOOM - Geen wijk in Bergen op Zoom waar op dit moment zo veel gesloopt, gebouwd, geschoven en verhuisd wordt als in Gageldonk-West. Na jaren van voorbereidingen door gemeente en Stadlander wordt de vernieuwing van de wijk nu steeds zichtbaarder. Reden voor de gemeente en Stadlander om de gemeenteraadsleden woensdagavond 19 april mee op werkbezoek te nemen. De redactie van de Bergen op Zoomse Bode maakte eerder al een ronde langs zeven projecten in de wijk.