Uw gegevens ophalen

Zonnevoordeel bij Stadlander

Investeren in een beter milieu en jaarlijks tot wel honderden euro’s besparen op uw energierekening. Dat kan heel eenvoudig met onze aantrekkelijke A-kwaliteit zonnepanelen.

Zonnepanelen

Meer informatie over onze zonnepanelen, leest u in de kennisbank.

Wilt u zonnepanelen aanvragen? Vul dan het onderstaand formulier in.

 

Naam *
Adres *
Postcode * 
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mail *
Woont u in een eengezinswoning? *In een appartementengebouw is het helaas niet mogelijk zonnepanelen te plaatsen voor individuele gebruikers. Alleen als alle bewoners in uw wooncomplex deelnemen, kunnen wij een (collectief) aanbod voor zonnepanelen doen. Wij leggen uw verzoek vast en geven daar mogelijk in de toekomst een vervolg aan.
Ja
Nee (Let op: Uw aanvraag kan helaas (nog) niet uitgevoerd worden omdat u in een appartement woont. Als alle bewoners in uw appartementencomplex willen deelnemen, kunnen wij een collectief aanbod doen. Wij registreren uw aanvraag wel en geven daar mogelijk in de toekomst een vervolg aan.)
Welke vorm heeft uw dak? *
Plat dak
Pannendak
Rond/schuin dak
Akkoordverklaring voorwaarden *
Ik ben op de hoogte van en akkoord met onderstaande voorwaarden: - De huurverhoging van € 12,70 per maand wordt in op de eerstvolgende maand na plaatsing van de zonnepanelen opgenomen in de kale huur van de woning. - Plaatsing van de zonnepanelen is afhankelijk van de technische mogelijkheden van uw woning en eventuele geldende wetgeving. - De berekende besparing is gebaseerd op een optimale opbrengstsituatie en is geen garantie voor de feitelijke opbrengst.
Overige mededelingen of verzoeken
* verplichte velden

Let op de volgende voorwaarden:

  • De huurverhoging zal in de eerstvolgende maand na plaatsing van de zonnepanelen worden opgenomen in de kale huur van de woning. 
  • Plaatsing van zonnepanelen is afhankelijk van technische mogelijkheden van uw huurwoning en eventuele geldende wetgeving. 
  • De berekende besparing is gebaseerd op een optimale opbrengstsituatie en is geen garantie voor de feitelijke opbrengst.