Uw gegevens ophalen

Warmtewet

Per 1 januari 2014 geldt de Warmtewet. De Warmtewet beschermt kleinverbruikers die verplicht warmte en/of warm tapwater afnemen van een leverancier, tegen te hoge tarieven. Ook zijn in de wet regels opgenomen die meer zekerheid geven over de levering en het toezicht. In woongebouwen van Stadlander met gemeenschappelijke installaties voor warmte, koude en warm tapwater, zijn deze installaties ons eigendom. Wij en onze Energiek BV worden nu gezien als energieleverancier.

Voor wie is deze informatie bedoeld?

Alle informatie op deze pagina is specifiek bedoeld voor huurders van Stadlander die in een woongebouw wonen waar gebruik wordt gemaakt van gemeenschappelijke installaties voor warmte en koude en/of warmtapwater. Het gaat daarbij om blokverwarming, stadsverwarming, warmte-koude installaties of duurzame opwekkingsinstallaties. Voor huurders met een eigen cv-ketel is deze informatie niet van toepassing.

Meest gestelde vragen

Maakt u gebruik van een gemeenschappelijke installatie voor verwarming, koude en/of warm tapwater en wilt u meer weten over de Warmtewet? Klik dan hier voor een overzicht van de meest gestelde vragen.

Voor het tarievenblad energiediensten Stadlander 2014, klik hier.

In de complexen Markiezaat de Wal (Goudbaard), Markiezaat de Brug (Zuiderdreef) en Vissershaven in Bergen op Zoom en de Bongerd in Steenbergen, verzorgt Energiek BV de levering van warmte, koude en/of warm tapwater. Voor een overzicht van de actuele tarieven van Energiek BV, verwijzen wij u naar het Tarievenblad 2014.