Uw gegevens ophalen

Kennisbank

Hallo

Welkom, wij beantwoorden graag uw vragen

Hoe log ik voor de eerste keer in voor Slim Toegang?

• Ga naar www.stadlander.nl/cqnetlive
  • Vul uw gebruikersnaam in: uw e-mailadres of 06-nummer
  • Klik op 'wachtwoord aanvragen'. U krijgt de volgende melding te zien: Er zijn instructies voor het wijzigen van uw wachtwoord verstuurd naar uw e-mailadres.Het kan enige minuten duren voordat de e-mail aankomt. Wanneer ook uw 06-nummer bij ons bekend is, ontvangt u het tijdelijk wachtwoord per sms nadat u de link in de e-mail heeft aangeklikt. Vul het tijdelijke wachtwoord in bij 'wachtwoord' (let op hoofdlettergevoelig).
  • Klik op 'Inloggen'.
  • Volg de stappen om een eigen wachtwoord aan te maken.

NB: Wanneer u geen e-mailadres heeft, ontvangt u het tijdelijke wachtwoord per sms.