Uw gegevens ophalen

Stadlanders nieuwbouwprojecten

Stadlander investeert in toekomstbestendige wijken en dorpen en vernieuwing van haar woningen. We zijn daarom actief betrokken bij (duurzame) nieuwbouwprojecten in de regio. Naast de bestaande huurwoningen en koopwoningen kunt u zich bij ons inschrijven voor een van onze nieuwbouwwoningen. Hier vindt u een overzicht van de projecten die momenteel in aanbouw zijn en die voor de toekomst op de planning staan.

Wilt u zich inschrijven op een van de nieuwbouwwoningen of meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact op met zuidwestwonen.nl.

Zilverschoonplein (Gageldonk-West)

Zilverschoonplein (Gageldonk-West)

Stadlander realiseert met de Van Grunsvengroep aan het Zilverschoonplein 24 Nul-op-de-Meter (NOM)-woningen. Dit nieuwbouwproject is onderdeel van de vernieuwing van de wijk Gageldonk-West. Op deze locatie stonden schoolgebouwen van de Driemaster. 10 woningen zijn levensloopbestendig: in deze woningen zijn alle basisvoorzieningen op de begane grond. De overige huurwoningen zijn traditionele eengezinswoningen: met woonkamer en keuken op de begane grond en de slaapkamers en badkamer op de verdieping. Daarnaast bouwt de Van Grunsvengroep op deze locatie nog 8 koopwoningen.

Hof van Asselbergs, Bergen op Zoom (Centrum)

Hof van Asselbergs, Bergen op Zoom (Centrum)

Het nieuwbouwproject Hof van Asselbergs wordt ontwikkeld in het hart van Bergen op Zoom, tegenover het NS-station. Het voormalige terrein van de BBA busremise en het achtergelegen sportterrein zal worden omgetoverd in een modern woonpark. Het complex krijgt een aantrekkelijke uitstraling, welke aansluit bij de historische omgeving met een moderne detaillering. De woningen en appartementen kennen ruime plattegronden met alle comfort en een tuin, terras of balkon. Alle woningen worden voorzien van een individuele (fietsen)berging.

Nachtegaal, Halsteren (Vogelenzang)

Nachtegaal, Halsteren (Vogelenzang)

Het nieuwbouwproject Nachtegaal maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling Vogelenzang. Daarbij werken Stadlander, de gemeente Bergen op Zoom en PLUS Vastgoed samen aan een levendig dorpshart voor Halsteren. Samen werken zij aan een gebied waar het prettig wonen, winkelen en ontmoeten is. Het appartementencomplex Nachtegaal vormt samen met de levensloopbestendige woningen aan Het Lindeke de eerste nieuwbouw in het gebied. Het zijn tevens de eerste Nul-op-de-Meter (NOM)-appartementen in Halsteren.

Jacoba van Beierenstraat, Sint Maartensdijk (West)

Jacoba van Beierenstraat, Sint Maartensdijk (West)

Met de realisatie van nieuwe woningen aan de Jacoba van Beierenstraat, zijn Stadlander en de gemeente Tholen begonnen met de volgende fase van de gezamenlijke vernieuwing van de wijk Sint-Maartensdijk-West. Gedateerde woningen maken plaats voor het wooncomfort van nu en voor de toekomst. Met name op het gebied van levensloopbestendigheid en energiezuinigheid. Aan de Jacoba van Beierenstraat verrijzen 8 levensloopbestendige Nul-op-de-Meter eengezinswoningen van het bouwconcept MorgenWonen van bouwpartner Volker Wessels.

Volgende