Uw gegevens ophalen

Stadlanders nieuwbouwprojecten

Stadlander investeert in toekomstbestendige wijken en dorpen en vernieuwing van haar woningen. We zijn daarom actief betrokken bij (duurzame) nieuwbouwprojecten in de regio. Naast de bestaande huurwoningen en koopwoningen kunt u zich bij ons inschrijven voor een van onze nieuwbouwwoningen. Hier vindt u een overzicht van de projecten die momenteel in aanbouw zijn en die voor de toekomst op de planning staan.

Wilt u zich inschrijven op een van de nieuwbouwwoningen of meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact op met zuidwestwonen.nl.

Nachtegaal, Halsteren (Vogelenzang)

Nachtegaal, Halsteren (Vogelenzang)

Het nieuwbouwproject Nachtegaal maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling Vogelenzang. Daarbij werken Stadlander, de gemeente Bergen op Zoom en PLUS Vastgoed samen aan een levendig dorpshart voor Halsteren. Samen werken zij aan een gebied waar het prettig wonen, winkelen en ontmoeten is. Het appartementencomplex Nachtegaal vormt samen met de levensloopbestendige woningen aan Het Lindeke de eerste nieuwbouw in het gebied. Het zijn tevens de eerste Nul-op-de-Meter (NOM)-appartementen in Halsteren.

Jacoba van Beierenstraat, Sint Maartensdijk (West)

Jacoba van Beierenstraat, Sint Maartensdijk (West)

Met de realisatie van nieuwe woningen aan de Jacoba van Beierenstraat, zijn Stadlander en de gemeente Tholen begonnen met de volgende fase van de gezamenlijke vernieuwing van de wijk Sint-Maartensdijk-West. Gedateerde woningen maken plaats voor het wooncomfort van nu en voor de toekomst. Met name op het gebied van levensloopbestendigheid en energiezuinigheid. Aan de Jacoba van Beierenstraat verrijzen 8 levensloopbestendige Nul-op-de-Meter eengezinswoningen van het bouwconcept MorgenWonen van bouwpartner Volker Wessels.

Schimmelpennincklaan en Van Slingelandtlaan, Bergen op Zoom (Fort-Zeekant)

Schimmelpennincklaan en Van Slingelandtlaan, Bergen op Zoom (Fort-Zeekant)

Met de realisatie van nieuwe woningen aan de Schimmelpennincklaan en Van Slingelandtlaan, zijn Stadlander en de gemeente Bergen op Zoom begonnen met de volgende fase van de gezamenlijke stedelijke vernieuwing van de wijk. Gedateerde woningen maken plaats voor het wooncomfort van nu en voor de toekomst. Met name op het gebied van levensloopbestendigheid en energiezuinigheid. Aan de Schimmelpennincklaan verrijzen 10 levensloopbestendige Nul-op-de-Meter eengezinswoningen en aan de Van Slingelandltaan nog eens 4 Nul-op-de-Meter eengezinswoningen van het bouwconcept MorgenWonen van bouwpartner Volker Wessels.

Ericalaan, Bergen op Zoom (Gageldonk-West)

Ericalaan, Bergen op Zoom (Gageldonk-West)

De Ericalaan maakt onderdeel uit van de grootscheepse transformatie van de wijk Gageldonk. De wijk is volop in ontwikkeling en de eerste fasen zijn al afgerond. Samen met Lithos bouw & ontwikkeling realiseert Stadlander 55 appartementen aan de Ericalaan in een mix van sociale huur, huurwoningen in de vrije sector en koopappartementen. Alle huurappartementen zijn levensloopbestendig uitgevoerd en worden gebouwd via het principe van Nul-op-de-Meter (NOM) In de Ericalaan is het straks wonen in een nieuwbouwwoning, in een wijk die al bestaat.

Volgende